<bgsound src="idiots.mp3" loop="1">


Från hösten 1987 till en bit in på det följande decenniet fanns en på den tiden helt okej medlemsskara, där det sällan var färre än fyra liftarfans som samlades på våra pubmöten, var sjätte torsdag...

Mellan tummen och pekfingret tror jag det borde kunna finnas nästan.... 42 (?) personer i stockholmsregionen som fullkomligt älskar Liftarens guide till galaxen, såpass mycket att de skulle kunna tänka sig att kanske inte varje gång, men åtminstone skapligt ofta, försöka pricka in "var sjätte torsdag" för att träffas och trivas tillsammans över några muskelavslappnande öl och jordnötter för att återställa saltförlusten vid en eventuell chans att lifta iväg upp i rymden med en materieomvandlingsstråle... :o)

Det gäller dock att hitta den potentiella medlemskretsen, och då verkar man behöva lägga ner mycket mer aktiv marknadsföring än bara ha en hemsida och räkna med att alla som gillar böckerna om liftarguiden förr eller senare googlar lite och upptäcker att det finns en sådan här förening. Inte ens jag kan påstå att det här är mitt enda eller ens mitt största enskilda intresse, så jag kan inte begära mer av andra. Men därför har jag inte heller direkt energin att bedriva någon sådan marknadsföring. Det får bli som det blir!

Första pubmötet hölls den 24 september 1987, och från det datumet utgår pubmöteslängden, med möte var sjätte torsdag. Närmaste möte är torsdagen den 2 november 2023, numera ute i Head Honchos hemkvarter, Vårsta Restaurang och Pizzeria i Vårsta Centrum (bussförbindelser till Tumba, Södertälje, Ösmo och Nynäshamn). Visar plötsligt minst en person intresse att komma kikar vi givetvis på något som kan passa båda/alla ungefär lika bra!

Resterande möten 2023-24 blir alltså 14 december 2023, 25 januari, 7 mars, 18 april, 30 maj, 11 juli, 22 augusti, 3 oktober, 14 november och 26 december 2024.

Hela listan (öppnas i ett nytt fönster)